Home
Personal
Photos
Music
Travel
Links
 

Kjell Olav's Personal Page        My CV

 

 

Jeg er født som en forsinket aprilspøk 3. april 1950 i Kopervik. Gikk på Kopervik skole fra 1957 til 1964, videre 2 år på realskolen før jeg hoppet over til Gymnaset i Haugesund. Her klarte jeg å gjøre unna real-linjen på 3 år.

Etter endt russetid begynte jeg på Universitetet i Bergen hvor jeg var ferdig Cand. mag i 1975. Etter studiene i Bergen var jeg glad for å komme tilbake som lærer på Stangeland Ungdomsskole i Kopervik.

Trykket for første gang på et datamaskintastatur høsten 1982.  Tok første halvårseining i Informatikk i 1984. 2. halvårseining tok jeg i Pedagogisk programdesign i 1987.
Jeg har vært IKT veileder/koordinator ved Pedagogisk Senter Karmøy siden 1984. Den første tiden i deltidsstilling. I 1993 ble stillingen som IKT koordinator fast.
Jeg har ansvaret for innkjøp av maskiner, utstyr og programvare til skolene i Karmøy.
Jeg har også hatt ansvaret for IKT opplæringen av tilsatte i etaten.
Har vært styremedlem i Norsk Pedagogisk Dataforening 1989-2005.

Jeg og min kone Rønnaug har fire barn født fra 1970 – 77.

Hovedinteressene mine utenom medieteknologi og pedagogikk, er sport og musikk. Jeg har vært leder på ulike nivå i Kopervik Idrettslag i håndball og fotball.

Var med og startet Radio102 i 1985 - en av de beste nærradioene i landet. Var i 11 år programleder i "Sport og Musikk" og "Gammelpop". I tillegg til nesten 5 år som frokostvert om morgenen.

Jeg er "englofil" og liker å dra i vesterled.   
Favorittplasser i England er Liverpool og London, noe som fører til årlig deltakelse i BETT og Beatlesfestival.

Har vært platesamler siden april 1964. Vinyl-platesamlingen min er omfattende med 4518 Single- og LP-plater.  Dersom du ønsker å se på den kan du laste den ned fra menyen (Word-format)

En ny hobby som dukket opp for noen år siden er å lage CD-ROM fra min platesamling. Disse består av komplette platehistorier i tekst, bilder og MP3-musikk. Samlingen utvides stadig og dersom du har samme hobby så ta kontakt.

Ellers har jeg vært medlem i Kopervik Korforening 1997-2008

Har vært en av hovedpersonene i BackBeat arrangementet siden 2005